Múka a iné

Zlatá múka (ORO v preklade z Taliančiny znamená ,,zlato/zlatý") z mäkkej pšenice typu „00“ s vysokým obsahom bielkovín 14% a pevnosťou pri pečení W390. Ideálna pre...

Ak túžite po nadýchanom chlebíku či bagetách, táto kvalitná múka je presne to, čo potrebujete. Je vhodná pre všetkých či už pečiete z kvásku, alebo aj z droždia.

Múka typ "0" ideálna na prípravu originálnej talianskej pizze.

Múka na kysnuté cestá Je mimoriadne vhodná na PANDORO či tradičné talianske PANETTONE. Kde bez vhodnej múky nie je možné upiecť tieto lahodné, ale aj...

Semolinová hrubá múka "rimacinata di grano duro", ideálna na prípravu domácich cestovín.

Máte chuť na domáci chlebík, ale na prípravu živého kvásku či lievita a nemáte čas, alebo chuť? Sušené lievito madre je teda pre vás to pravé. Stačí vyskúšať!

Špaldová múka BIO ideálna na prípravu chleba, cestovín, pizze.

Celozrnná múka na domáci chlieb, pizzu, dezerty, sušienky, focaccie, čerstvé cestoviny.

Semolinová múka z rodinnej fabriky Molino Cosma je idálna na prípravu čerstvých domácich cestovín, ale rovnako ju môžete primiešať do múky pri pečení chleba, focaccie, či...

na chleba, pizzu a koláče

ideálna pri bezlepkovej diéte na pečenie koláčikov alebo sladkého cesta, obsahuje prášok do pečiva

Vynikajúca zmes na prípravu bezlepkového pečiva či pizze, obsahuje droždie