OMÁČKY | PESTÁ, Strana 7
Najpredávanejšie
Výpis produktov
                    
                
        Succo all‘arrabiata je tradičné talianske jedlo, ktoré sa vyznačuje pikantnou omáčkou z paradajok a cesnaku a chilli. Táto chuťovo výrazná a jednoduchá...
                
        Bolonská omáčka ( taliansky ragú alla bolognese , ragú bolognese alebo jednoducho ragú ) je talianska omáčka založená na...
                
        Jednoduchá a výnimočná je táto zmes paradajok a bazalky, vhodná na cestoviny alebo aj ako základ na pizzu Zo 100% talianskych paradajok
                
        Paradajková omáčka s grilovanou zeleninou a cibuľou Tropea Calabria IGP
                
        Paradajky, čierne aj zelené olivy, kapary, víno a bylinky je je zmes ktorá je neodolateľná s cestovinami alebo základ na pizzu či bruschetu. Zo 100% talianskych paradajok
                
        Paradajková omáčka s klobásovou zmäsou, vínom, cesnakom a bylinkami je vhodná v kominácii s každým druhom cestovín Zo 100% talianskych paradajok
                
        Paradajková omáčka s tuniakom a dochutená ančovičkovou pastou je vynikajúca ku všetkým druhom cestovín. Zo 100% talianskych paradajok
                
        Hotová omáčka z bravčového mäsa, smotany a s hľuzovkou Ideálna na cestoviny, bez lepku , bez pridaných konzervantov
                
        Paradajková omáčka s krevetami, fritovanou cuketou a extra panenským olivovým olejom je špecialitka vhodná ku každému druhu cestovín. Bez lepku
                
        Bez lepku, zo 100% talianskych paradajok
                
        Máte chuť na niečo úplne netradičné? Čierna sépiová omáčka je špecialitka s chuťou mora. Ideálna na cestoviny alebo do receptov kde potrebujete použiť sépiu.
                
        Salsa zo 100% talianskych cherry paradajok s extra panenským olivovým olejom je príjemne ochutená zeleninou a bazalkou. Stačí ju ohriať a pridať k...

                    
                
        
                
        
                
        
                
        
                
        
                
        
                
        
                
        
                
        
                
        


