Molino Cosma
Radenie produktov
Výpis produktov
Máte chuť na domáci chlebík, ale na prípravu živého kvásku či lievita a nemáte čas, alebo chuť? Sušené lievito madre je teda pre vás to pravé. Stačí vyskúšať!
Múka na chleba a iné kysnuté cestá Múka Manitoba typ "0" je vyhľadávaná mnohými kváskovými žienkami pre jej úžasné vlastnosti pri pečení rôznych kváskových špecialít -...
Múka typ "0" ideálna na prípravu originálnej talianskej pizze.
Semolinová múka "rimacinata di grano duro", ideálna na prípravu domácich cestovín.
Semolinová múka z rodinnej fabriky Molino Cosma "rimacinata di grano duro" je idálna na prípravu čerstvých domácich cestovín, ale rovnako ju môžete primiešať do múky pri...
Špaldová múka BIO ideálna na prípravu chleba, cestovín, pizze.
