Delizie dal Sole, Strana 2
Radenie produktov
Výpis produktov
Mix varených strukovín v mierne slanom náleve
Sugo all'amatriciana je omáčka tradične podávaná s cestovinami pochádzajúca z mesta Amatrice v talianskom regióne Lazio, jej hlavnou ingredienciou je...
Succo all‘arrabiata je tradičné talianske jedlo, ktoré sa vyznačuje pikantnou omáčkou z paradajok a cesnaku a chilli. Táto chuťovo výrazná a jednoduchá...
Bolonská omáčka ( taliansky ragú alla bolognese , ragú bolognese alebo jednoducho ragú ) je talianska omáčka založená na...
Jednoduchá a výnimočná je táto zmes paradajok a bazalky, vhodná na cestoviny alebo aj ako základ na pizzu Zo 100% talianskych paradajok
Paradajky, čierne aj zelené olivy, kapary, víno a bylinky je je zmes ktorá je neodolateľná s cestovinami alebo základ na pizzu či bruschetu. Zo 100% talianskych paradajok
Paradajková omáčka s klobásovou zmäsou, vínom, cesnakom a bylinkami je vhodná v kominácii s každým druhom cestovín Zo 100% talianskych paradajok
Paradajková omáčka s tuniakom a dochutená ančovičkovou pastou je vynikajúca ku všetkým druhom cestovín. Zo 100% talianskych paradajok
Dvojnásobný paradajkový koncentrát koncentrát, bez konzervantov v tube, ideálny na zahustenie gulášov alebo omáčok
100% drvené paradajky pasírované
100% paradajková drť nepasírovaná
Pesto s olivami a mandľami je vhodné na použitie pri príprave cestovín, alebo ako nátierka na chlebík či bruschettu.
