POCHUTINY, Strana 3

Dip z červenej cibule vyzdvihne chuť každého syra a obohatí tak váš syrový tanier o nevšedný pôžitok spojením dvoch rôznych chutí.

Bohaté na OMEGA 3

Sterilizovaná špargľa v mierne slanom náleve, bez konzervantov.

Celé grilované artičkoky v slnečnicovom oleji s vínnym octom, sterilizované.

Kačacie ragú je špecialitou na cestoviny, ktorú ocení každý gurmán.Bez lepku, bez pridaných konzervantov

Výnimočné ragú z diviaka je vhodné na cestoviny, poteší svojou neobvyklou chuťou.

Táto omáčka na báze chilli papričky a vybranej zeleniny je ideálna na okorenenie akéhokoľvek jedla a premení aj tie najjednoduchšie jedlá na explóziu chutí.

Dvojbalenie chutného tuniakového šalátu

Pesto s ricottou a hľuzovkou je vhodné na použitie pri príprave cestovín, alebo ako pomazánka na chlebík či bruschettu.

Pesto s olivami a mandľami je vhodné na použitie pri príprave cestovín, alebo ako nátierka na chlebík či bruschettu.

Dvojbalenie chutného tuniakového šalátu s bielou fazuľkou

Krájané nakladané artičoky v slenčnicovom oleji s vínnym octom a bylinkami.