MÚKA | RYŽA, Strana 3

Semolinová múka "rimacinata di grano duro", ideálna na prípravu domácich cestovín.

Semolinová múka z rodinnej fabriky Molino Cosma je idálna na prípravu čerstvých domácich cestovín, ale rovnako ju môžete primiešať do múky pri pečení chleba, focaccie, či...

Ak túžite po nadýchanom chlebíku či bagetách, táto kvalitná múka je presne to, čo potrebujete. Je vhodná pre všetkých či už pečiete z kvásku, alebo aj z droždia.

Múka typ "0" ideálna na prípravu originálnej talianskej pizze.

Prémiová talianska múka typu „00“ určená na prípravu pravej neapolskej pizze. Ideálna na dlhé kysnutie a profesionálne pečenie.

Tradičná talianska múka typu „1“, mletá na kamenných mlynoch pre zachovanie chuti a výživy. Vhodná na remeselný chlieb, pizzu aj pečivo s rustikálnym charakterom.

Jasmínová ryža, pohánka, quinoa červená a biela, proso Bez lepku

PIADINA Romagnola IGP s extra panenským olivovým olejom. Pekárenský výrobok.

S extra panenským olivovým olejom, vhodná na zapečenie Hotový pekárenský výrobok

Zmes zrnín a strukovín v BIO kvalite na tú najchutnejšiu hŕstkovú polievku.

BIO zmes na domácu polievku

Vynikajúce rizoto ochutené hruškou a špekom hotové za pár minút. Na záver pridajte maslo, strúhaný syr a vychutnajte si pravé talianske rizoto.