MÚKA | RYŽA, Strana 2
Najpredávanejšie
Výpis produktov
Bezlepková múka na chleba, pizzu a koláče.
Organická múka z pšenice KAMUT® – starodávna obilnina s vysokou výživovou hodnotou. Vhodná na chlieb, pečivo a cestoviny s jemnou orieškovou chuťou. 100 % bio kvalita od...
Tradičná talianska múka typu „1“, mletá na kamenných mlynoch pre zachovanie chuti a výživy. Vhodná na remeselný chlieb, pizzu aj pečivo s rustikálnym charakterom.
Múka na chleba a iné kysnuté cestá Múka Manitoba typ "0" je vyhľadávaná mnohými kváskovými žienkami pre jej úžasné vlastnosti pri pečení rôznych kváskových špecialít -...
Múka na dlho kysnuté cestá Je mimoriadne vhodná na PANDORO či tradičné talianske PANETTONE. Kde bez vhodnej múky nie je možné upiecť tieto lahodné, ale aj...
Zlatá múka (ORO v preklade z Taliančiny znamená ,,zlato/zlatý") z mäkkej pšenice typu „00“ s vysokým obsahom bielkovín 14% a pevnosťou pri pečení W390. Ideálna pre...
Prémiová talianska múka typu „00“ určená na prípravu pravej neapolskej pizze. Ideálna na dlhé kysnutie a profesionálne pečenie.
Múka typ "0" ideálna na prípravu originálnej talianskej pizze.
Semolinová múka "rimacinata di grano duro", ideálna na prípravu domácich cestovín.
Semolinová múka z rodinnej fabriky Molino Cosma "rimacinata di grano duro" je idálna na prípravu čerstvých domácich cestovín, ale rovnako ju môžete primiešať do múky pri...
Špaldová múka BIO ideálna na prípravu chleba, cestovín, pizze.
Ak túžite po nadýchanom chlebíku či bagetách, táto kvalitná múka je presne to, čo potrebujete. Je vhodná pre všetkých či už pečiete z kvásku, alebo aj z droždia.




