MÚKA | RYŽA, Strana 2
Najpredávanejšie

Máte chuť na domáci chlebík, ale na prípravu živého kvásku či lievita a nemáte čas, alebo chuť? Sušené lievito madre je teda pre vás to pravé. Stačí vyskúšať!

Bezlepková múka na chleba, pizzu a koláče.

Celozrnná múka na domáci chlieb, pizzu, dezerty, sušienky, focaccie, čerstvé cestoviny.

Organická múka z pšenice KAMUT® – starodávna obilnina s vysokou výživovou hodnotou. Vhodná na chlieb, pečivo a cestoviny s jemnou orieškovou chuťou. 100 % bio kvalita od...

Tradičná talianska múka typu „1“, mletá na kamenných mlynoch pre zachovanie chuti a výživy. Vhodná na remeselný chlieb, pizzu aj pečivo s rustikálnym charakterom.

Múka na chleba a iné kysnuté cestá Múka Manitoba typ "0" je vyhľadávaná mnohými kváskovými žienkami pre jej úžasné vlastnosti pri pečení rôznych kváskových špecialít -...

Múka na dlho kysnuté cestá Je mimoriadne vhodná na PANDORO či tradičné talianske PANETTONE. Kde bez vhodnej múky nie je možné upiecť tieto lahodné, ale aj...

Zlatá múka (ORO v preklade z Taliančiny znamená ,,zlato/zlatý") z mäkkej pšenice typu „00“ s vysokým obsahom bielkovín 14% a pevnosťou pri pečení W390. Ideálna pre...

Prémiová talianska múka typu „00“ určená na prípravu pravej neapolskej pizze. Ideálna na dlhé kysnutie a profesionálne pečenie.

Múka typ "0" ideálna na prípravu originálnej talianskej pizze.

Semolinová múka "rimacinata di grano duro", ideálna na prípravu domácich cestovín.

Semolinová múka z rodinnej fabriky Molino Cosma je idálna na prípravu čerstvých domácich cestovín, ale rovnako ju môžete primiešať do múky pri pečení chleba, focaccie, či...