Hotové omáčky, Strana 2

Succo all‘arrabiata je tradičné talianske jedlo, ktoré sa vyznačuje pikantnou omáčkou z paradajok a cesnaku a chilli. Táto chuťovo výrazná a jednoduchá...

Bolonská omáčka ( taliansky ragú alla bolognese , ragú bolognese alebo jednoducho ragú ) je talianska omáčka založená na...

Jednoduchá a výnimočná je táto zmes paradajok a bazalky, vhodná na cestoviny alebo aj ako základ na pizzu Zo 100% talianskych paradajok

Paradajková omáčka s grilovanou zeleninou a cibuľou Tropea Calabria IGP

Paradajky, čierne aj zelené olivy, kapary, víno a bylinky je je zmes ktorá je neodolateľná s cestovinami alebo základ na pizzu či bruschetu. Zo 100% talianskych paradajok

Paradajková omáčka s klobásovou zmäsou, vínom, cesnakom a bylinkami je vhodná v kominácii s každým druhom cestovín Zo 100% talianskych paradajok

Paradajková omáčka s tuniakom a dochutená ančovičkovou pastou je vynikajúca ku všetkým druhom cestovín. Zo 100% talianskych paradajok

Hotová omáčka z bravčového mäsa, smotany a s hľuzovkou Ideálna na cestoviny, bez lepku , bez pridaných konzervantov

Paradajková omáčka s krevetami, fritovanou cuketou a extra panenským olivovým olejom je špecialitka vhodná ku každému druhu cestovín Bez lepku

Bez lepku, zo 100% talianskych paradajok

Máte chuť na niečo úplne netradičné? Čierna sépiová omáčka je špecialitka s chuťou mora. Ideálna na cestoviny alebo do receptov kde potrebujete použiť sépiu.

Výnimočné ragú z diviaka je vhodné na cestoviny, poteší svojou neobvyklou chuťou.