Múka na chleba a iné kysnuté cestá
Múka Manitoba typ "0" je vyhľadávaná mnohými kváskovými žienkami pre jej úžasné vlastnosti pri pečení rôznych kváskových špecialít -...
Semolinová múka z rodinnej fabriky Molino Cosma je idálna na prípravu čerstvých domácich cestovín, ale rovnako ju môžete primiešať do múky pri pečení chleba, focaccie, či...
Zlatá múka (ORO v preklade z Taliančiny znamená ,,zlato/zlatý") z mäkkej pšenice typu „00“ s vysokým obsahom bielkovín 14% a pevnosťou pri pečení W390.
Ideálna pre...
Múka na dlho kysnuté cestá
Je mimoriadne vhodná na PANDORO či tradičné talianske PANETTONE. Kde bez vhodnej múky nie je možné upiecť tieto lahodné, ale aj...
Odroda tohto vína má pôvod v Chorvátsku. Je jemnej rubínovo červenej farby. Vôňa je ľahká, ovocná, bez odrodovej zvláštnosti. Je to polosuché víno s jemne...
Impérial Brut je prémiové biele suché francúzske šampanské, ktoré pochádza z oblasti Champagne. Vyjadruje bohatstvo a rozmanitosť pôdy, z ktorej hrozno vína...
Taggiasche je kultivar olív pestovaných predovšetkým v regióne Alpes-Maritimes neďaleko Nice a Riviera di Ponente v Taliansku.
Naložené v extra panenskom olivovom oleji, bez...
1OO% taliansky extra panenský olivový olej najvyššej kvality za studena mechanicky lisovaný. Neobsahuje plyn, konzervačné látky, prísady. Dokonalý pomocník v kuchyni.