Tradičná talianska múka typu „1“, mletá na kamenných mlynoch pre zachovanie chuti a výživy. Vhodná na remeselný chlieb, pizzu aj pečivo s rustikálnym charakterom.
Prémiová talianska múka typu „00“ určená na prípravu pravej neapolskej pizze. Ideálna na dlhé kysnutie a profesionálne pečenie.
Organická múka z pšenice KAMUT® – starodávna obilnina s vysokou výživovou hodnotou. Vhodná na chlieb, pečivo a cestoviny s jemnou orieškovou chuťou. 100 % bio kvalita od...
Semolinová múka z rodinnej fabriky Molino Cosma je idálna na prípravu čerstvých domácich cestovín, ale rovnako ju môžete primiešať do múky pri pečení chleba, focaccie, či...
Zlatá múka (ORO v preklade z Taliančiny znamená ,,zlato/zlatý") z mäkkej pšenice typu „00“ s vysokým obsahom bielkovín 14% a pevnosťou pri pečení W390. Ideálna pre...
Múka na dlho kysnuté cestá Je mimoriadne vhodná na PANDORO či tradičné talianske PANETTONE. Kde bez vhodnej múky nie je možné upiecť tieto lahodné, ale aj...
Múka na chleba a iné kysnuté cestá Múka Manitoba typ "0" je vyhľadávaná mnohými kváskovými žienkami pre jej úžasné vlastnosti pri pečení rôznych kváskových špecialít -...
Internetový obchod a kamenná predajňa s originálnymi potravinami z Talianska.