MÚKA & RYŽA, Strana 2

Crostini ochutené paradajkou a bazalkou s olivovým olejom 2%. Nefritované.

Crostini ochutené s rozmarínom, s olivovým olejom 2,5%. Nefritované.

Čierna celozrnná ryža, vakuovo balená, predparená (parboiled)

Dlhozrnná ryža ktorá pochádza z úrodných nížin Talianska vo výhodnom 5 kg balení

Placka z mäkkej pšeničnej múky s extra panenským olivovým olejom (3,5%) a slnečnicovým olejom.

Jedna až dve porcie hotovej ryže Basmati v praktickom balení. Stačí ohriať a prílohu k jedlu máte pripravenú.

Predvarená ryža, 2 porcie

Máte chuť na domáci chlebík, ale na prípravu živého kvásku či lievita a nemáte čas, alebo chuť? Sušené lievito madre je teda pre vás to pravé. Stačí vyskúšať!

Múka na dlho kysnuté cestá Je mimoriadne vhodná na PANDORO či tradičné talianske PANETTONE. Kde bez vhodnej múky nie je možné upiecť tieto lahodné, ale aj...

Múka na chleba a iné kysnuté cestá Múka Manitoba typ "0" je vyhľadávaná mnohými kváskovými žienkami pre jej úžasné vlastnosti pri pečení rôznych kváskových špecialít -...

Múka typ "0" ideálna na prípravu originálnej talianskej pizze.

Zlatá múka (ORO v preklade z Taliančiny znamená ,,zlato/zlatý") z mäkkej pšenice typu „00“ s vysokým obsahom bielkovín 14% a pevnosťou pri pečení W390. Ideálna pre...