MÚKA & RYŽA, Strana 4

Je prirodzene bezlepková a ľahko stráviteľná, dokonalá na prípravu skvelého talianskeho rizota .

Špaldová múka BIO ideálna na prípravu chleba, cestovín, pizze.

Celozrnná múka na domáci chlieb, pizzu, dezerty, sušienky, focaccie, čerstvé cestoviny.

Semolinová múka z rodinnej fabriky Molino Cosma je idálna na prípravu čerstvých domácich cestovín, ale rovnako ju môžete primiešať do múky pri pečení chleba, focaccie, či...

na chleba, pizzu a koláče

ideálna pri bezlepkovej diéte na pečenie koláčikov alebo sladkého cesta, obsahuje prášok do pečiva

Vynikajúca zmes na prípravu bezlepkového pečiva či pizze, obsahuje droždie

Basmati je aromatická ryža, ktorá sa pestuje prevažne na ryžových poliach v Pakistane a Himalájach. "Bas" z hindštiny znamená "vôňa" a "mati" znamená "plný". V...

Múka na chleba a iné kysnuté cestá Múka Manitoba typ "0" je vyhľadávaná mnohými kváskovými žienkami pre jej úžasné vlastnosti pri pečení rôznych kváskových špecialít -...

Ideálna na prípravu pravého talianskeho rizota

Celozrnná ryža vo vákuovom balení, parboiled. Parboiled ryža je nadýchaná, sypká, nelepí a nerozvára sa. Spracovanie parboiled ryže spočíva v použití vysokého tlaku, vďaka...

Čierna celozrnná ryža, vakuovo balená, predparená (parboiled)