Múka a iné

Múka na chleba a iné kysnuté cestá Múka Manitoba typ "0" je vyhľadávaná mnohými kváskovými žienkami pre jej úžasné vlastnosti pri pečení rôznych kváskových špecialít -...

Múka typ "0" ideálna na prípravu originálnej talianskej pizze.

Semolinová múka z rodinnej fabriky Molino Cosma je idálna na prípravu čerstvých domácich cestovín, ale rovnako ju môžete primiešať do múky pri pečení chleba, focaccie, či...

Semolinová múka "rimacinata di grano duro", ideálna na prípravu domácich cestovín.

Prémiová talianska múka typu „00“ určená na prípravu pravej neapolskej pizze. Ideálna na dlhé kysnutie a profesionálne pečenie.

Tradičná talianska múka typu „1“, mletá na kamenných mlynoch pre zachovanie chuti a výživy. Vhodná na remeselný chlieb, pizzu aj pečivo s rustikálnym charakterom.

Organická múka z pšenice KAMUT® – starodávna obilnina s vysokou výživovou hodnotou. Vhodná na chlieb, pečivo a cestoviny s jemnou orieškovou chuťou. 100 % bio kvalita od...

Múka na dlho kysnuté cestá Je mimoriadne vhodná na PANDORO či tradičné talianske PANETTONE. Kde bez vhodnej múky nie je možné upiecť tieto lahodné, ale aj...

Zlatá múka (ORO v preklade z Taliančiny znamená ,,zlato/zlatý") z mäkkej pšenice typu „00“ s vysokým obsahom bielkovín 14% a pevnosťou pri pečení W390. Ideálna pre...

Ak túžite po nadýchanom chlebíku či bagetách, táto kvalitná múka je presne to, čo potrebujete. Je vhodná pre všetkých či už pečiete z kvásku, alebo aj z droždia.

Máte chuť na domáci chlebík, ale na prípravu živého kvásku či lievita a nemáte čas, alebo chuť? Sušené lievito madre je teda pre vás to pravé. Stačí vyskúšať!

Celozrnná múka na domáci chlieb, pizzu, dezerty, sušienky, focaccie, čerstvé cestoviny.