Múka na chleba a iné kysnuté cestá
Múka Manitoba typ "0" je vyhľadávaná mnohými kváskovými žienkami pre jej úžasné vlastnosti pri pečení rôznych kváskových špecialít -...
Semolinová múka z rodinnej fabriky Molino Cosma je idálna na prípravu čerstvých domácich cestovín, ale rovnako ju môžete primiešať do múky pri pečení chleba, focaccie, či...
Zlatá múka (ORO v preklade z Taliančiny znamená ,,zlato/zlatý") z mäkkej pšenice typu „00“ s vysokým obsahom bielkovín 14% a pevnosťou pri pečení W390.
Ideálna pre...
Múka na dlho kysnuté cestá
Je mimoriadne vhodná na PANDORO či tradičné talianske PANETTONE. Kde bez vhodnej múky nie je možné upiecť tieto lahodné, ale aj...
Víno je rubínovo červenej farby, po krátkom dozrievaní vo fľaši nadobúda tmavú granátovo červenú farbu. Aj ako mladé, suché víno má jemnú vôňu s nádychom malín, je...
Víno má výraznú žltú farbu s odleskami do ružova, typickú sviežu arómu zeleného jablka, s jemným nádychom vanilky, a lipového kvetu. V závere chuti možno...
Ľahké šumivé biele suché víno, ideálne na horúci letný deň. Hodí sa tiež k predjedlám a ľahkým prvým jedlám, ako sú napríklad ricottovo špenátové tortiglioni
Harmonické, plné a zamatové, s dlhým záverom a korenistými tónmi. Víno je stále suché, ale šťavnaté a ľahko piteľné, s charakterom čerešňového koláča a vyrobené metódou...
Taggiasche je kultivar olív pestovaných predovšetkým v regióne Alpes-Maritimes neďaleko Nice a Riviera di Ponente v Taliansku.
Naložené v extra panenskom olivovom oleji, bez...
1OO% taliansky extra panenský olivový olej najvyššej kvality za studena mechanicky lisovaný. Neobsahuje plyn, konzervačné látky, prísady. Dokonalý pomocník v kuchyni.
1OO% taliansky extra panenský olivový olej najvyššej kvality za studena mechanicky lisovaný s príchuťou cesnaku. Oceníte ho pri použití na šaláty, mozzarellu alebo mäso,...